Congres op locatie
22e PPS Congres 'Balans in belangen'
Hoe te handelen in het belang van de benadeelden

mr. Judith Bos

Internationaal gecertificeerd trainer in Geweldloze communicatie, MfN-registermediator, jurist
Accent Mediation Groningen

Internationaal gecertificeerd trainer in Geweldloze communicatie, MfN-registermediator, jurist, strategisch adviseur en coach op verbindend leiderschap

Judith Bos heeft meer dan 20 jaar ervaring als oplossingsgerichte mediator met het accent op arbeidszaken en zakelijke geschillen en daarnaast in familiezaken en strafzaken. Zij werkt met name voor het MKB, de gezondheidszorg, gemeentelijke overheden en het onderwijs.

Een mediator in hart en nieren, altijd samen met partijen op zoek naar mogelijkheden. Voor haar is het een grote uitdaging en plezier om tot een oplossing te komen waar iedereen achter kan staan.

Judith is analytisch sterk, tikje serieus, uitermate praktisch en altijd opgewekt; ik laat mij geen knollen voor citroenen verkopen, aldus Judith. Ze kent de kracht van het luisteren en heeft daardoor tussen de regels door leren lezen. Flexibel van aard, switcht zij makkelijk tussen universiteit, mediation en het altijd weer drukke gezinsleven. Muziek, literatuur en yoga vormen hierin voor haar een oase van rust.

-
- uur | Theater en Congrescentrum Orpheus
-
- uur | Theater en Congrescentrum Orpheus