Congres op locatie
20e PPS Congres ‘Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…’
Samen in de spiegel kijken: anders kijken, anders denken, anders doen!

Over dit congres

Organisatie
Het PPS Congres wordt georganiseerd door het Platform Personenschade van het Verbond van Verzekeraars in samenwerking met Studiecentrum Kerckebosch. Heeft u vragen over het congres? Stuur dan een e-mail naar klantenservice@kerckebosch.nl.

Datum:
vrijdag 30 september 2022

Locatie:
DeFabrique
Westkanaaldijk 7
3542 DA Utrecht

Bereikbaarheid
Komt u met de auto?
Parkeer dan op één van de 700 gratis parkeerplaatsen. U wordt ontvangen door professionele parkeerbegeleiding die u de weg wijst naar de ontvangstruimte.
Komt u met openbaar vervoer?
Op station Maarssen stoppen treinen uit Amsterdam en Utrecht. Neem op het station de uitgang Kanaalzijde. Hiervandaan rijden er pendelbusjes naar DeFabrique. Lopend bereikt u de locatie in 15 minuten.

Faciliteiten
Een aantal subzalen is beperkt toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de organisatie: klantenservice@kerckebosch.nl.
Aangepaste catering bij allergie of dieetwensen kunt u doorgeven bij het registreren.

Tarieven
Ticketinformatie
Uw ticket is de entree naar een dag vol inspiratie, gevormd door de sprekers en uzelf. Naast een dag vol inspiratie is dit ticket ook goed voor een volledig cateringassortiment tijdens het ontvangst, de netwerklunch en -borrel.
€ 450,- per persoon.
€ 435,- per persoon bij gelijktijdige aanmelding van twee of meer collega’s uit dezelfde organisatie.
Voor medewerkers van de in het Platform Personenschade van het Verbond van Verzekeraars deelnemende (aansprakelijkheid)verzekeraars, expertisebureaus en ‘huis’advocaten, gelden de volgende tarieven:
€ 295,- per persoon.
€ 280,- per persoon bij gelijktijdige aanmelding van twee of meer collega’s uit dezelfde organisatie.
Alle bedragen zijn exclusief BTW en inclusief koffie/thee/lunch/aperitief en (digitaal) documentatiemateriaal.

Aanmelden
https://www.kerckebosch.nl/recht/20e-pps-congres-spiegeltje-spiegeltje-…
Direct na aanmelding ontvangt u van Studiecentrum Kerckebosch een bevestiging en een factuur; ongeveer tien dagen voor dato ontvangt u per e-mail een herinnering en een routebeschrijving.

Annulering
Uitsluitend schriftelijk tot drie weken voor dato; annulering na die tijd is niet mogelijk, u kunt zich echter te allen tijde door een collega laten vervangen. Bij tijdige annulering wordt € 75,- excl. BTW administratiekosten in rekening gebracht.

Bestemd voor
Het 20e PPS Congres is bestemd voor:

 • Schadebehandelaars, schaderegelaars en managers
 • Juristen bij (rechtsbijstand)verzekeraars
 • Advocaten
 • Mediators
 • Medisch adviseurs en verzekeringsartsen
 • Arbeidsdeskundigen

Voor concrete puntentoekenning kunt u contact opnemen met Studiecentrum Kerckebosch,
telefoon 030-6984222 of via e-mail: klantenservice@kerckebosch.nl.
Deelnemers krijgen kort na het congres een deelnamecertificaat toegestuurd (na registratie van uw e-ticket/badge bij ontvangst en vertrek).

Voor advocaten
Op grond van de Verordening op de vakbekwaamheid, mag u als advocaat zelf beoordelen of het volgen van een bijeenkomst uw vakbekwaamheid ten goede komt. Om aan te kunnen tonen dat u het onderwijs heeft gevolgd, vragen wij u voorafgaand aan en na afloop van de bijeenkomst uw e-ticket/badge te scannen en ontvangt u na afloop een certificaat van deelname. Het is aan te bevelen dat u tevens een programma bewaart, waaruit de inhoud van de bijeenkomst blijkt en het aantal netto uren onderwijs. Voor meer informatie over de verdere voorwaarden van de Nederlandse Orde van Advocaten verwijzen wij u naar de Verordening op de vakbekwaamheid en de Regeling vakbekwaamheid. Het aantal lesuren voor deze bijeenkomst is 4 uur.

Accreditatie

 • ABSG 4.00 punten
  Bedrijfsgeneeskunde / Verzekeringsgeneeskunde
 • LES 4.00 lesuren
 • LRGD 1.00 punten
 • MfN 4.00 punten
  Punten categorie 2
 • NIVRE 4.00 punten
 • NVvA 2.00 punten
  Punten Arbeidsdeskundigen